RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB

Ända upp i tonåren trodde jag på fullt allvar att jag skulle finna min drömprins genom att lägga sju sorters blommor under huvudkudden. Med tanke på alla blommor jag plockat och lagt under kudden otaliga midsommaraftnar, borde jag haft ett stort urval av män att välja på, om det nu vore så att denna magi fungerat. Än så länge har jag inte funnit mannen i mitt liv, men han kanske väntar i tunnelbanan när jag är på väg till eller ifrån en helt fantastisk blomsterbutik i Huddinge som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB.  

Jag älskar blommor och i avsaknad av en man får jag pyssla om alla mina krukväxter istället. Ett liv utan blommor vore bra tråkigt, och eftersom jag är en storstadstjej kommer jag sällan ut på landet, till vida och breda ängar med bett böljande blomsterhav. Men så fint det hade varit! Jag får hålla till godo och botanisera runt i denna blomsterbutik i Huddinge istället. Jag har besökt flera olika blomsterbutiker runt om i stan, men jag har fastnat särskilt för RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB, mycket tack vare det stora sortimentet, och att personalen är så trevlig och hjälpsam. Jag har ofta haft nytta av de tips och råd som personalen gett mig angående hur jag ska sköta om mina blommor. Ofta köper jag en bukett snittblommor och jag lovar er att jag inte lägger dessa under huvudkudden. De får stå på hedersplats på vardagsrumsbordet. Blommor saknas det sannerligen inte i mitt liv, däremot en man. Finns det någon ensam man därute får ni gärna skriva några rader till mig under kommentarerna i det här inlägget! Vem vet vad som kan ske!