Ri Bleck & Plåt AB

Hej och god morgon på er alla mina fina läsare och välkomna hit in till bloggen och till ytterligare ett inlägg. Jag tänkte börja denna dag genom att berätta för er om ett företag som man kan anlita sig av om man behöver hjälp av en plåtslagare i Lund. Det finns ett företag, ett plåtslageri som heter Ri Bleck & Plåt AB och jag vill gärna berätta om dem till er, eftersom jag själv har fått så bra hjälp därifrån! 

 

Jag är så tacksam över att det här företaget hade möjlighet att komma hit och hjälpa mig när plåten på taket hade gått sönder på ett par ställen. Tack vare snabb hjälp kunde en vattenläcka undvikas! Det här är ett företag som arbetar på ett sådant sätt som är både effektivt och noggrant, och de har ett gott rykte i Lund med omnejd. Det finns förstås många som skulle kunna ha nytta av att anlita sig av Ri Bleck & Plåt AB när de behöver hjälp av en plåtslagare i Lund. Det var en vän som rekommenderade mig det här företaget och det var ett riktigt bra tips. Ni som äger ett hus får ta med i beräkningen att det förr eller senare är någonting som kommer att hända som gör att ni behöver hjälp av en plåtslagare. Är det en plåtslagare i Lund med omnejd som ni är ute efter så vill jag rekommendera er, precis som jag själv blev rekommenderad, att ta hjälp av Ri Bleck & Plåt AB. Dessa plåtslagare i Lund erbjuder de allra flesta tjänster inom plåtslageribranschen till konkurrenskraftiga priser. Ni som vill veta mer om det här kan alltid besöka deras hemsida. Hoppas ni kommer att kunna få nytta av det här företaget!