Kristus Healing i Marks kommun

The Temple of Power är namnet på ett företag som erbjuder healing i Marks kommun. Ni som kommer in hit till min andliga lilla hörna av internet ska snart få veta mera! Men först hoppas att ni haft en riktigt fin dag så här långt och att ni har träffat många människor idag som har gjort er glada och gett er bra energi. Jag tänkte att det vore trevligt att jag skrev till er för att berätta lite om detta företag som ni kan besöka om ni är intresserade av healing i Marks kommun. Jag har själv varit där flera gånger på The Temple of Power. Det är viktigt att inte låta negativa människor få in svart, söndrande energi runt en själv, då blir det störningar i energiflödet. Ut med det onda som energitjuvar och annat för med sig, och in med gudomliga helande krafter! Ibland behövs healing! Till The Temple of Power ska man gå om man vill ha healing som verkligen gör nytta. Nu känner jag att det här med healing verkligen är någonting som jag vill prioritera, så jag går ditt minst en gång i månaden men helst oftare. Det finns olika slags healing att få, det jag provade senast var en Kristus healing, där man med Kristus hjälp arbetar med förlåtandets helande energier. Jag har även provat en annan typ av healing som är minst lika bra, en Andromeda healing. Den inleddes med några veckors detox innan cellaktiveringen och uppväckandet av gammal kunskap skedde. Den passar särskilt bra för dem som sitter “fast” och inte kommer vidare i sitt växande mot kraft och villkorslös kärlek. Det finns säkert någonting för alla som söker ett sådant här företag som erbjuder healing i Marks kommun.