En riktigt lyckad badrumsrenovering

God morgon alla läsare och välkomna in hit till min lilla hörna av internet och till den här bygg- och renoveringsbloggen. För ett tag sedan var det då äntligen dags att renovera vårt gamla badrum. Min man och jag började leta efter ett företag som skulle kunna hjälpa oss med denna renovering i Jönköping, och det var sannerligen inte lätt, för det finns så otroligt många företag inom denna bransch att välja på. Tyvärr har jag ett par vänner som råkade i händerna på några riktiga fuskbyggare för något år sedan, och detta ville ju inte min man och jag råka ut för. Vi fick rekommenderat oss Jönköpings Fastighetstjänst av en granne lite längre bort i kvarteret, och vi är så glada över tipset.  

 

Vi tog vår granne på orden och lät Jönköpings Fastighetstjänst utföra badrumsrenoveringen. Det här är ett företag för er som behöver hjälp med någon renovering i Jönköping med omnejd. Snickarna är mycket erfarna och kan ta på sig de flesta typer av uppdrag, stora eller små renoveringsuppdrag har ingen betydelse. Det är riktigt roligt att få skriva det här inlägget, eftersom jag vet att det är många som planerar någon renovering i Jönköping med omnejd, men som inte riktigt vet vart de ska höra av sig. Ni har mina varmaste rekommendationer att anlita just Jönköpings Fastighetstjänst. Detta är ett företag som har ett väldigt bra rykte, de är kända för att alltid leverera det kunderna förväntar sig, dessutom till rimliga priser. Besök gärna deras hemsida om ni är intresserade av att läsa mer, eller slå dem en signal! Det vore väldigt roligt om ni ville skriva några rader till mig i ett senare skede, och berätta om era renoveringar, om hur det blev. Tack för att ni tog er tiden att läsa detta inlägg!